woensdag 1 april 2009

mijn workshopkaartje

voor Nellie staat ook weer op de site dus ik mag hem showen. Deze maand was het een happy stitch with beads. Is hartstikke leuk om te doen.

6 opmerkingen:

Paula zei

Jose je hebt weer mooie kaartjes gemaakt deze week en wat leuk dat je vader die voor je heeft geprikt.
Ik kan er nog niets op zetten, want de kaartjes zijn nog bij Thea voor de stempelbeurs en ik had voor haar verjaardag een leuk tasje gemaakt, maar ben ik vergeten op mijn blog te zetten, stom he.Dus deze week nog niet veel tijd maar na zondag is het even rustig en ik zie je toch dit weekend dan kun je ze in het echt zien!!!! Groetjes en liefs Paula.

Thea zei

Hoi jose, leuk kaartje.
Als ik me niet vergis ben jij vandaag jarig. Van harte gefeliciteerd, hiep hiep hoera.
Mocht dit berichtje toch te vroeg of te laat zijn, dan sorry. Ik weet dat je rond mijn verjaardag jarig bent, maar mijn hoofd is als een zeef.

Groetjes Thea

Anoniem zei

Hoi Jose op de eerste plaats van harte beterschap en ook gefeliciteerd met je verjaardag
hopelijk ben je vlug weer beter
en kunnen we weer kaartjes maken
groetjes nel

Riet zei

wowww Jose,wat heb je deze kaart weer prachtig gemaakt.
mooie kleuren.

liefs Riet.

Paula zei

Jose sorryyyyyy vergeten, maar alsnog gefeliciteerd met je verjaardag en ik hoop dat je toch nog een fijne dag hebt gehad. Geniet van het zonnetje vandaag en tot zondag in zeist. liefs Paula.

Anneke zei

Hallo Jose, het is inderdaad een leuk kaartje geworden en des te leuker dat jouw vader alles heeft geprikt. Mijn vader borduurde schilderijtjes, dat is alweer lang geleden want hij is al in 1983 overleden. Alsnog proficiat met je verjaardag, tot een volgende keer en groetjes Anneke (buurvrouw van Paula.