woensdag 1 april 2009

mijn workshopkaartje

voor Nellie staat ook weer op de site dus ik mag hem showen. Deze maand was het een happy stitch with beads. Is hartstikke leuk om te doen.

7 opmerkingen:

Paula zei

Jose je hebt weer mooie kaartjes gemaakt deze week en wat leuk dat je vader die voor je heeft geprikt.
Ik kan er nog niets op zetten, want de kaartjes zijn nog bij Thea voor de stempelbeurs en ik had voor haar verjaardag een leuk tasje gemaakt, maar ben ik vergeten op mijn blog te zetten, stom he.Dus deze week nog niet veel tijd maar na zondag is het even rustig en ik zie je toch dit weekend dan kun je ze in het echt zien!!!! Groetjes en liefs Paula.

Thea zei

Hoi jose, leuk kaartje.
Als ik me niet vergis ben jij vandaag jarig. Van harte gefeliciteerd, hiep hiep hoera.
Mocht dit berichtje toch te vroeg of te laat zijn, dan sorry. Ik weet dat je rond mijn verjaardag jarig bent, maar mijn hoofd is als een zeef.

Groetjes Thea

Anoniem zei

Hoi Jose op de eerste plaats van harte beterschap en ook gefeliciteerd met je verjaardag
hopelijk ben je vlug weer beter
en kunnen we weer kaartjes maken
groetjes nel

Riet zei

wowww Jose,wat heb je deze kaart weer prachtig gemaakt.
mooie kleuren.

liefs Riet.

Paula zei

Jose sorryyyyyy vergeten, maar alsnog gefeliciteerd met je verjaardag en ik hoop dat je toch nog een fijne dag hebt gehad. Geniet van het zonnetje vandaag en tot zondag in zeist. liefs Paula.

Anneke zei

Hallo Jose, het is inderdaad een leuk kaartje geworden en des te leuker dat jouw vader alles heeft geprikt. Mijn vader borduurde schilderijtjes, dat is alweer lang geleden want hij is al in 1983 overleden. Alsnog proficiat met je verjaardag, tot een volgende keer en groetjes Anneke (buurvrouw van Paula.

disa zei

情趣用品,情趣,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品