zaterdag 24 januari 2009

even een berichtje van mij

waarom er nog geen kaartje is van mij. Ten eerste is mijn vader vorige week vrijdagavond ineens opgenomen in het ziekenhuis en het zag er allemaal niet rooskleurig uit gelukkig zijn de wonderen de wereld niet uit en as maandag krijgt mijn vader een pacemaker en wordt het weer zoals daarvoor. Ook ben ik geveld door de griep al vanaf dinsdag en ik probeer wel iets te fabriceren maar de energie is er gewoon niet. Ik hoop snel weer wat te freubelen en zal het dan niet nalaten om te laten zien.

9 opmerkingen:

Jacqueline's Weblog zei

Beterschap en veel sterkte met je vader. Groetjes van Jacqueline

Carla zei

Hoi José,
Dat zijn gelukkig betere berichten van je vaders kant. En nu hopen op een goed herstel. Ik hoop dat jij ook snel verlost bent van de griep en er snel weer wat creatiefs uit je handen komt.

Groetjes Carla

Riet zei

heel veel sterkte met je vader Jose.
en beterschap meis er zijn heel veel zieken.
sterkte met alles.

liefs Riet.

Anoniem zei

24 januari 2009 Jose,ik corrie wens voorspoedige beterschap dan maar even geen creaties maken maar voor herstel gaan.en tevens ook sterkte met je vader.tot 31januari.
lieve groetjes van mij c.vdmeeren.

sylvia zei

beterschap en sterkte met je vader!
groetjes sylvia

Paula zei

Ik hoop dat het goed gaat met je vader, veel sterkte daarmee en laat die kaartjes maar even zitten heb ik ook gedaan want die griep is vervelend en duurt lang. Beterschap en liefs Paula.

Anoniem zei

hoi Jose
ik dacht het wel het duurde te lang voor jou dat zijn we niet gewent. veel sterkte met je vader en zelf heel veel beterschap

Anoniem zei

groetjes nel
had ik vergeten sorry

Thea zei

O, wat vervelend nieuws.
Ik hoop dat alles gauw weer goed gaat met je vader, en dat de griep weg blijft want hij is nogal hardnekkig.
Heel veel sterkte,

Thea