zondag 5 februari 2012

En nog eentje

gemaakt. Heb inspiratie van het joy blog gehaald maar toch wel veel van mezelf ingelegd.
Ik zit momenteel niet zo lekker in mijn vel. Denk dat de afgelopen jaren er een beetje aan het uitkomen zijn en ook mis ik mijn vader. Ik laat alles maar over me heen komen en hoop dat ik er weer sterker uit kom.
Ik heb gelukkig wel zin enzo om kaartjes te maken alleen inspiratie heb ik niet veel. Maar dan durf ik ook wel een kaartje natemaken hoor.
Ik ga nu nog maar zoiets maken want zelf heb ik nog steeds geen kaartje ze zijn nml voor Irene. Ook een collegaatje zag de witte kaarten en wilde er ook een paar. Ik mag ze hetzelfde maken dus dat is niet veel denkwerk.

10 opmerkingen:

Irene zei

Het kaartje is beeldschoon Jose en zo denken er kennelijk meer over! Jammer dat je in een dip zit, alles heeft tijd nodig om een plaatsje te krijgen dus niets forceren en doen wat je kunt/zin in hebt. Sterkte,

Irene

Murlikatam zei

О! прелесть!!! Так необыкновенно!!!

Liesbeth zei

Prachtig zijn ze José, moet het ook eens gaan proberen denk ik.
gr. liesbeth

Jolara zei

wat super gaaf ! Liefs joyce

ania zei

Piękna, bardzo delikatna:))

Marianne zei

Wat een mooie witte kaart is dit geworden.
Groetjes Marianne

Marlies zei

Een prachtig kaartje! Geef het tijd om het verlies van je vader een plekje te geven. Dat gaat niet zo 1,2,3. Sterkte ermee. Liefs, Marlies

Wilma zei

Hallo José,
Waar je de inspiratie vandaan haalt is niet zo belangrijk.....wat belangrijker is dat jij deze PRACHTIGE kaart hebt "na"gemaakt.
Natuurlijk mis jij je vader.....zolang is het nog niet geleden dat hij is overleden.
Blijf maar kaartjes maken.....dat is een hele fijne bezigheid die de nodige afleiding kan geven en misschien geeft het je ook weer een nieuwe kick om bezig te blijven en om verder te gaan.
Sterkte en liefs Wilma

Riet zei

Wat een schitterende kaart Jose.
Sterkte met alles meis.

Liefs Riet.

Corrie zei

Wauwwww wat een mooie kaartjes Jose

Groetjes Corrie