zondag 25 september 2011

Vandaag 2 kaartjes van mijn moeder

Tenminste mijn moeder (83) heeft de lapjes geborduurd en ik heb de kaartjes gemaakt. Zoals jullie misschien wel weten heeft mijn vader altijd de kaartjes voor mijn moeder geprikt en in elkaar gezet maar de laatste tijd kan mijn vader dit echt niet meer het plakband krijgt hij al niet meer op de kaarten. Nu vind mijn moeder het borduren op lapjes ook heel leuk dus ik deze weer opgezocht en gekeken of Irene nog wat had en daar alles meegenomen zodat mijn moeder weer kan borduren zonder dat ik eerst een patroon moet prikken. Nu wilde ze graag het vogeltje klaarhebben voor haar achterkleinkind dus ik aan de slag maar om bij het vogeltje papier te zoeken in mijn voorraad viel nog tegen maar deze combi kan wel. Voor de hond heb ik maar gelijk zelfde papier en sketch gebruikt 2 vliegen in 1 klap. Ik heb hier nog een lapje of 10 tegaan en ook nog iets van 20 borduurkaarten met 3D want ook dat lukt mijn vader niet meer.

9 opmerkingen:

Liesbeth zei

Leuk hoor José, en zeker leuk die samenwerking met je moeder.
gr. Liesbeth

Jolita zei

Wat zijn ze leuk José!! En wat heerlijk dat je moeder (met een beetje hulp) nog borduurt. Erg mooi!

Groetjes, Jolita

Aleida zei

Je moeder borduurt (nog) als de beste! Heel mooi gemaakt. En jij hoeft niet meer na te denken over een plaatje. Ik vind deze kaarten super!
groetjes,

Marianne zei

Wat leuk!! Ik vind het borduren altijd te lang duren, anders zou ik ook wel meer van die kaarten maken.... ze zijn superleuk!!
Groetjes, Marianne

Crea Astrid zei

Wat een prachtige kaarten. Mooie kleuren ook.

Groetjes Astrid.

Marlies zei

Twee super mooie kaarten, heel leuk met het borduur erop!
groetjes, Marlies

Riet zei

Wat zijn dat prachtige kaartjes zeg.

Liefs Riet.

Trudy zei

Wat een mooie kaarten Jose , met prachtige details !!
Groetjes Trudy

Liberta zei

Jee wat fijn dat je mams dat nog kan. En goed ook nog. Ook zo lief dat je paps en mams samen hebben geknutseld dat hoor je toch niet vaak.
Denk wel dat het frustrerend voor je paps is dat hij dit niet meer kan.
Wees zuinig op je ouders nu je ze nog hebt ik mis ze nog elke dag.

Liefs, Lieb