vrijdag 24 september 2010

Even geen kerstkaartje

maar wel een fleurig.
Ik moet wel even wennen aan de kleur maar vond het papier zo mooi dus op de beurs meegenomen. En dan begint het hé dan denk ik laat maar even heel maar ik heb me dus voorgenomen om dat niet meer te doen. Dus voor mijn doen heb ik er snel het mes in gezet.
Hebben jullie dat ook dat je het liefst het papier wilt gebruiken maar het toch weer het liefst heel wilt laten?

13 opmerkingen:

Anita zei

Hoi Jose, Dat is zo herkenbaar! Papier kan zo fantastisch mooi zijn dat ik het dan weer zonde vind om te verknippen. Maar bij mij gaat het ook steeds beter. haha. Mooi kaartje is het geworden. Groetjes, Anita

anneke's creaties zei

hoi jose,

wat een schitterend kaartje en lekker vrolijke kleuren, en ja herkenbaar wat papier betreft, ik vind het vaak zonde om het te gebruiken, wil het altijd bewaren voor iets speciaals, en uiteindelijk gebruik ik het toch maar.

groetjes anneke

Marjolijn zei

Wat een mooi kaartje, super kleuren!
En heel herkenbaar hoor, papier dat je bewaart voor iets speciaals maar uiteindelijk is ieeer zelfgemaakt kaartje speciaal dus begin ik het ook te leren en gebruik ik het toch maar hihi. Dat heb ik trouwens ook met embellishments.....

Groetjes Marjolijn

Tessa zei

Hallo Jose, wat een leuk kaartje.Mooi papier (heb ik ook)
Vind het altijd zonde om te snijden maar ja je hebt het er wel voor gekocht toch?
liefs Tessa

Marianne zei

Hallo José. Het is een prachtig kaartje geworden en mooi van kleur! Ik ben zelf ook van het bewaren en zonde om te verknippen, maar de laatste keer is het me toch gelukt om er meteen de schaar in te zetten. Dus het gaat de goede kant op met me LOL.

Susanne zei

Een heel mooi kaartje, vind de kleur geweldig.

Groetjes Susanne

Aleida zei

ja, dat heb ik ook. Ik heb mezelf nu de opdracht gegeven steeds de mooiste oplossing te gebruiken. Dus het papier wat er het mooist bij past, de embellishments die het gewenste effect geven en zo. En nu lukt het mij redelijk. De kleuren die je gebruikt hebt passen ook heel goed bijelkaar en het is een kleurig kaartje geworden.
groetjes,

Caroline zei

Heel mooi kaartje. Kleuren passen perfect.

Ik herken dat wel soms is het zo zonde om in het papier te knippen.

Groetjes Caroline

Jacqueline's Weblog zei

Een heel mooi kaartje José! Het papier is inderdaad prachtig!
Groetjes van Sjakkie

martine zei

Hey jose
een mooi kaartje! en ja ook ik heb dit van wat een mooi papier en gauw het soms wel even bij eigenlijk ben ik zo niet als ik thuis kom met nieuweheden wil ik zo snel mogelijk aan de slag;ben nu wat aan het opruimen geweest met het de start van het maken van kaartjes voor de feest dagen en wat kwam ik tegen mooi papier en hebbe dingetjes van in het begin dat ik kaartjes (toen deed ik dat wel eens van ozo mooi hou dat nog even bij)maar nu met die scrabkaartje heb ik toch even oud met nieuw gecombineert en ben niet mis te vreden maar zo een ecpert als jij zal ik wel niet worden denk ik .groetjes uit belgie....Martine

Riet zei

Wat een prachtige kaart Jose.

Liefs Riet.

Petra zei

Hahah, ja dat heb ik ook.
Dan heb je heel mooi papier en vind je het zonde, ook al wordt het resultaat heel mooi.
Ik vind hem heel leuk geworden! Ik zou zelf niet zo snel voor paars gaan, maar nu ik dit kaartje zie, ga ik het toch ook maar eens proberen.
Mooi gemaakt!

Groetjes Petra

hennie zei

Jose wat maak je prachtige kaarten!
Leuk dat je mijn volger bent geworden.
Ik ga jouw ook volgen, groetjes hennie.