maandag 31 maart 2008

Hoezo verwend?

Gisteren dus alvast gevierd dat ik morgen 50 word.Eerst ontvangst gasten met koffie en een klein gebakje daarna bowlen.
Niet iedereen kon nog bowlen maar omdat we toch allemaal bij elkaar konden zijn was dit heel gezellig. Ook de kleintjes hebben een bal kunnen gooien en ook nog punten gescoord zij hadden tenslotte een zgn kinderbaan. na afloop hadden ze dan ook allemaal gewonnen en kregen de winnersmedaille.
Hierna met z'n allen aan tafel om te eten. Dit was ook heel geslaagd we waren tenslotte inclusief alle kinderen met 80 man.Tussendoor hebben ze nog een gedichtje voorgelezen (neef en nicht)en toen kreeg ik nog een mooi sterboekje met foto's van hun en een strijkhoes omdat ik hier een vreselijke hekel aan heb. En misschien als ik deze op de strijkplank doe vind ik het leuk. Ik heb nog niet geprobeerd ben dus wel benieuwd wat er met dat handdoekje gebeurd. Ook hebben ze (neven en nichten) nog een liedje gezongen.
Om ca 21.00 was het klaar en gingen de gasten allemaal weer richting huis.
had voor alle gasten een doosje met daarin celebrations. Voor de allerkleinste had ik een pot gevuld met danoontjes, dorakoekjes en spekkies, en voor de grotere kinderen had ik een hele grote hartlolly met een notitieboekje wat ik gemaakt had met een cuttlebug mal (mickey en minnie)
Beetje dom gedaan want ben vergeten hiervan foto's te maken. Nu hoop ik maar dat het door de fotograve nog vereeuwigd is.
Ik heb heel veel kadootjes gekregen zelfs een mand met 50 kadootjes, http://www.kaartensitegonny.blogspot.com/ voor de knutsel ik werd er helemaal stil van, ook allemaal smeerseltjes enzo. Ook ga ik op 3 mei een dagje weg wat en waarna toe weet ik niet dus dat is nog een verrassing. Dan heb ik ook nog veel geld en bonnen gekregen maar daar ga ik nog even over denken wat ik ga kopen.
Ik zal even een paar foto's plaatsen om een indruk te krijgen van de kadootjes.
De kaarten plaats ik morgen want heb er veel gekregen maar zie dat er ook onderweg zijn.
2 opmerkingen:

Audrey [KnutselPooh] zei

HIEPERDEPIEP HOERA voor José.
Van Harte Gefeliciteerd met je 50e verjaardag.
Een hele fijne dag toegewenst en nog vele gezonde fröbeljaren erbij.

Wat ben jij verwend zeg, geniet van je spulletjes en fröbelse en een hele fijne dag toegewenst 3 mei a.s.

Fröbelfelicitatie's van Audrey

Josee zei

Hiep, hiep, .......
Van harte gefeliciteerd met je Sarah, José !!!!
Wowww, wat een mooie cadeautjes heb je gekregen, voorlopig kun je vooruit ;)
een hele fijne dag verder!!!

Groetjes Josee